BAYBURT / AYDINTEPE - Aydıntepe İmam Hatip Ortaokulu

May

Okulumuz, Kut'ul Amare Zaferi'nin 108. Yılı nedeniyle İlçe Programı hazırladı. Şiirler,  koro, oratoryo gibi içeriklerle dolu program İlçe yöneticilerinin katılımları ile gerçekleşti.

Kas

Okulumuz 8. Sınıf öğrencileri için, LGS öncesi okul (lise) gezisi düzenlendi.  Bu kapsamda Bayburt'ta Fen Lisesi,  Milli İrade Anadolu Lisesi, Kız ve Erkek İmam Hatip Liseleri ve Meslek liseleri ziyaret edildi.

Kas

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından Peygamberimizin doğum günü münasebetiyle Mevlid-i Nebi ilçe programı düzenlendi.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Eğitimde Tek Yürek projesi kapsamında Okulumuzda kardeş Okulumuza yardım amacı ile kermes düzenlendi.  İlçemiz Şehit Oktay Altuntaş İlkokulu 4. Sınıf öğrenci,  öğretmen ve okul idaresi de kermese katıldı.

Haz

Okulumuz bahçesinin uygun yerlerine öğrencilerle beraber çiçeklendirme çalışması yapıldı.

Haz

Meslek  derslerinde DÖGM materyal sitesi aktif olarak kullanılmakta ve böylece öğrencilerimizin ilgili derslerle alakalı kazanımlarını arttırılması hedeflenmektedir.

Haz

Okulumuzda değişen soru tekniklerine, beceri temelli sorular, çözümleri ve örnekleri üzerine öğrencilere seminerler verilmektedir.

May

Okulumuzda halat çekme,  çuval yarışı,  yumurta taşıma gibi geleneksel çocuk oyunlarının olduğu şenlik düzenlendi.

May

Okulumuz idareci ve öğretmenleri etkili zaman yönetimi ve sınıf rutini oluşturma konusunda toplantı yaparak istişarede bulundular.